Boka mig.

Söker du en föreläsare eller moderator?

Moderator.

Välkommen att boka mig som moderator för ditt evenemang. Jag har lång erfarenhet av att intervjua författare och forskare. Kanske kan vi till och med göra ett samarbete för att sprida ditt event till fler? Kontakta mig idag!

Mina föreläsningar.

Den svenska arbetarlitteraturen.

Jag berättar om den svenska arbetarlitteraturen. Dess framväxt och skillnader idag gentemot förr. Jag lovar massor med boktips! Föreläsningen passar såväl bibliotek som fackföreningar.

Gör din egen podcast – Nybörjare.

Allt fler vill göra sin egen podcast. Det är både enkelt och billigt. Föreläsningen riktar sig till myndigheter, företag, föreningar och andra. Jag lär ut grunderna utifrån min bok Att podda.

Gör din egen podcast – Avancerad.

En föreläsning för dig som gjort podcast tidigare och vill utvecklas. Du får tips och råd om hur du kan förbättra ditt innehåll och sprida din podcast till fler lyssnare via bland annat sociala medier.

Tidigare uppdrag.

Jag har bland annat varit moderator vid bokreleaser, på film- och litteraturfestivaler och lett samtal på bibliotek. Jag har föreläst för företag, ungdomsförbund och fackföreningar.

Kontakta mig

Har du frågor eller funderingar? Kontakta mig direkt, villkorslöst! Använd formuläret här till höger eller skriv till mattias@arbetarlitteratur.com