Annonsera

Vill du nå engagerade bokläsare?

Jag upplåter utrymme i podcastens kanaler till dig som erbjuder innehåll som intresserar mina lyssnare och följare. Jag har en nära relation till min målgrupp och vet vad de gillar. Därmed kan jag skapa innehåll som ger större engagemang och en mer positiv upplevelse framför annan form av reklam.

Podcasten har varje vecka över 1000 nedladdningar och når fler än 10 000 personer via sociala medier.

– – –

Vilken målgrupp når jag?


Du når en engagerad målgrupp, från 25 år och uppåt, med stort intresse för samhällsfrågor och kultur.

– – –

Hur kan jag annonsera?


Podcasten. Jag erbjuder dig möjlighet att höras i inledningen, mitten och slutet av podcasten. Inslaget producerar vi tillsammans för att det ska passa podcastens ljudbild. Kostnad varierar beroende på frekvens, längd och var i podcasten inslaget hörs. Kostnad från 25 000 kr.

Sociala medier. Med rätt ton och tilltal syns ditt inlägg i podcastens kanaler på Instagram och Facebook. Mina inlägg genererar stort engagemang till följd av den trovärdighet jag byggt upp. Tillsammans tar vi fram ett inlägg i form av bild, text eller video. Kostnaden varierar beroende på form av produktion. Kostnad från 2500 kr.

– – –

Vem kan annonsera?


Alla annonser utmärks för att mottagaren ska veta att det rör sig om ett samarbete. Jag har alltid mottagaren i fokus och tackar nej till erbjudanden om samarbeten som inte är relevanta för lyssnaren. Jag ska kunna stå för det jag publicerar.

– – –

Vill du veta mer?

mattias@arbetarlitteratur.com