Nytt i shoppen: Tjänster i hemmet

  • Blogg

NYTT I SHOPPEN! Nu säljer via Marie Hållanders mäktiga debut ”Tjänster i hemmet” i vår webbshop! Boken finns inte längre att köpa i bokhandeln, men viktig litteratur måste finnas tillgänglig så nu hittar du den hos oss!

”Tjänster i hemmet” är en stark berättelse om arbetet inom hemtjänsten. Det är en bok fylld av både tungt slitsamt arbete, men också öm närhet och mycket kärlek. En viktig bok för att uppmärksamma det värdefulla arbete hemtjänstpersonalen gör!

Har du inte läst så beställ den idag! BESTÄLL HÄR!

Marie Hållander är lektor i pedagogik vid Södertörns högskola och har också skrivit Det omöjliga vittnandet, om vittnesmålets pedagogiska möjligheter (Eskaton, 2017). Hon medverkar sedan 2019 i podcasten Arbetarlitteratur. Marie har tidigare arbetat som kallskänka, vårdbiträde och lärare. Tjänster i hemmet är hennes debut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.