Hoppa till innehåll

Ge bort en julklapp som kan förändra liv!

  • Blogg

I år har vi gett ut 9 arbetarlitterära klassiker i vårt projekt för att sprida arbetarlitteraturen till fler. Dessa 9 klassiker har vi nu förpackat i ett stort bokpaket som är perfekt som julklapp under granen!

BESTÄLL BOKPAKETET HÄR!

Vårt bokpaket innehåller 9 noveller och diktsamlingar av klassiska arbetarförfattare. Det vackra och smidiga formatet gör det till en perfekt gåva. Ge böckerna till dig själv, till en storläsare eller till den som ännu inte upptäckt litteraturens kraft.

Bland novellerna finns Maria Sandels gripande skildring av en kvinna som tvingas göra olaglig abort. Läs också om Ragnar Jändels alter ego Ivar som drömmer om att debutera och res med Dan Anderssons poesi till de djupa svenska skogarna.

Ge bort något som kan förändra världen och människors liv. Genom att beställa hjälper du oss att sprida arbetarlitteraturen till fler!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ursäkta, men visste du...

...att du kan få det senaste inom arbetarlitteraturen direkt till din mail? Skriv upp dig för vårt nyhetsbrev!

Tack, du prenumererar nu på vårt nyhetsbrev!